
- 200 نوع بیماری مشترک بین انسان و حیوان و چگونگی پیشگیری از آنهاعضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به وجود ۲۰۰ نوع بیماری مشترک بین انسان و حیوان و آثار زیانآور آنها بر سلامت و بهداشت عمومی و اقتصاد کشورها، بر اهمیت کنترل این بیماریها تاکید کرد.
- کشف جدیدی که میتواند به درمان آسم کمک کندبررسی جدید پژوهشگران استرالیایی، کشف مهمی را نشان میدهد که میتواند به ارائه یک درمان مؤثرتر برای آسم کمک کند.
- آیا سویه جدید کرونا خطرناک است؟دانشمندان نگرانی خود در مورد سویه جدیدی از کووید را ابراز کردند که در چندین کشور در سراسر جهان ظهور کرده است.
- ابداع کامپیوتر کووید-19 برای تشخیص سریع بیماریپژوهشگران انگلیسی، نوعی نرمافزار مبتنی بر هوش مصنوعی ابداع کردهاند که میتواند کووید-۱۹ را با دقت بالایی تشخیص دهد.
- ارتباط کبد و مغز احساس گرسنگی را کنترل میکندبررسی جدید پژوهشگران آمریکایی نشان میدهد که مدار ارتباطی کبد و مغز، نقش مهمی در تنظیم احساس گرسنگی و رفتار مربوط به تغذیه دارد.
- تاثیر 45 درصدی داروی پاکسلووید در کاهش بستری بیماران کرونایینتایج بررسی ها نشان می دهد: داروی ضد ویروسی پاکسلووید خطر بستری شدن در بیماران مبتلا به کووید-۱۹ را تا ۴۵ درصد کاهش می دهد.
- ارتباط واکسن آنفولانزا با کاهش 40 درصدی خطر ابتلا به آلزایمربر اساس یک مطالعه جدید از مرکز علوم بهداشتی دانشگاه تگزاس در هیوستون(UTHealth Houston)، با بررسی افراد در یک بازه زمانی چهار ساله، مشخص شد که احتمال ابتلا به آلزایمر در افرادی که حداقل یک دوز واکسن آنفلوانزا دریافت کردهاند،۴۰ درصد کمتر از همسالانشان که واکسن نزدهاند، بوده است.
- آبله میمونی وضعیت اظطرار بهداشت عمومی نیستسازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرد: بیماری آبله میمونی در حال حاضر وضعیت اضطرار بهداشت عمومی در جهان به حساب نمی آید.
- آیا درک فعلی عامه مردم از بیماری ” ام اس ” کافی هست؟در یک تحقیق جدید که توسط محققان کشورمان انجام شده است، به نقش مهم آگاهی عمومی از بیماری اماس یا مولتیپل اسکلروزیس پرداخته شده و اشاره شده است که درک فعلی عموم از این بیماری نیاز به تقویت بیشتری دارد.
- کشف علت احتمالی جدیدی برای ابتلا به آلزایمرتحقیقات جدید فرضیهای را نشان میدهد مبنی بر اینکه باریک شدن رگهای خونی در مغز در کاهش شناختی مرتبط با بیماری آلزایمر نقش دارد.
- توصیههایی برای کاهش خطر زوال عقلبر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت (WHO)، بیش از ۵۵ میلیون نفر در سراسر جهان به زوال عقل مبتلا هستند و زنان احتمالا دو برابر بیش از مردان تحت تاثیر این اختلال قرار دارند.
- زنان بیشتر دچار عوارض کووید طولانی میشوندنتایج یک بررسی نشان می دهد: زنان بیشتر احتمال دارد دچار عوارض کووید طولانی شوند.
- پرچمهای قرمز رژیم غذایی شما کدامند؟اگر در یک برنامه غذایی هر یک از این پرچمهای قرمز را مشاهده کردید، باید به دنبال تغییر در آن برنامه باشید. پرچم قرمز در زمینه رژیمهای غذایی جنبهای از برنامه غذایی است که به شما نشان میدهد به هر دلیلی باید از آن دوری کنید.
- کشف راهی برای کاهش ذوب یخچالهای طبیعیبه گفته آکادمی علوم چین(CAS) محققان چینی با ارزیابی اثرات مواد پوششی مختلف در مطالعه کاهش ذوب یخچالهای طبیعی مصنوعی به پیشرفتهای چشمگیری دست یافتهاند.
- راهکارهایی برای کاهش مواد قندی در رژیم غذاییمواد قندی یکی از دلایل اصلی دیابت و چاقی در انگلیس است و برای بسیاری از افرادی که تمایل به مصرف این مواد دارند، کاهش یا حذف آن از رژیم غذایی دشوار است. یک متخصص ساده ترین راه ها برای کاهش مصرف مواد قندی را بررسی کرده است.
- چرا پزشکان جراحی رباتیک را به جراحی سنتی ترجیح میدهند؟نتایج مطالعه اخیر محققان بریتانیایی نشان داده است که جراحی رباتیک خطر کمتری دارد و دوره نقاهت آن نیز برای بیماران کوتاهتر است.
- تاثیر استرس در تسریع فرسودگی سیستم ایمنی بدنمطالعات تازه نشان می دهد که استرس روند فرسوده شدن سیستم ایمنی را تسریع می کند.
- الگوریتمی که میتواند تومورهای سرطانی را شناسایی کندیک الگوریتم جدید مبتنی بر هوش مصنوعی که توسط پژوهشگران آلمانی ابداع شده، توانایی خود را در شناسایی تومورهای سرطانی نشان داده است.
- کدام واکسن سریعتر دارو را به بدن میرساند؟محققان دانشگاه “مک مستر” کانادا در جدیدترین یافتههای خود اظهار کردهاند که واکسنهای استنشاقی بسیار بهتر از واکسنهای بینی در ارسال دارو عمل میکنند.
- مراقب شیوع بیماریهای گوارشی در فصل تابستان باشیدعضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به شیوع بیماریهای گوارشی از جمله اسهال در فصول گرم، در عین حال بر لزوم رعایت بهداشت فردی و ضدعفونی کردن میوه و سبزیجات تاکید کرد.
- رباتهایی که درد را میفهمند و حرکت بازیکنان فوتبال را پیشبینی میکنندپژوهشگران سعی دارند با کمک هوش مصنوعی، تواناییهایی مانند حس کردن درد و پیشبینی حرکت بازیکنان فوتبال را برای رباتها فراهم کنند.
- نقش خواب در پاکسازی مغزمحققان علوم اعصاب اخیرا اظهار کردهاند عادت به خوابیدن راهی خوب برای پاکسازی مغز است.
- مصرف دخانیات چهار هزار ماده سمی را وارد بدن میکندیک متخصص بیماریهای عفونی ریه، به بررسی عوارض استعمال دخانیات پرداخت که علاوه بر خود فرد، خانواده آن را نیز دچار آسیب میکند و زمینه ابتلا به انواع سرطانها برای فرد و خانواده وی فراهم میشود.
- آیا معمای منشا حیات حل شده است؟محققان آمریکایی در مطالعه اخیرشان، از پیشرفتی در تعیین منشأ حیات در زمین و احتمالا مریخ خبر دادهاند.
- سرکوب اشتها با تخلیه یک آنزیمیک آنزیم به عنوان یک هدف درمانی جدید و بالقوه برای کاهش اشتها، جلوگیری از تجمع چربی در بدن و در نتیجه کاهش وزن مطرح شده است که روی موشهای چاق کارآمد نشان داده است.
- علائم، داروها، تحریم و درمان بیماری ام اس/بیماران ام اس میتوانند مادر شونددبیر انجمن ام اس قم علائم، داروها، تاثیر تحریم در این بیماری و راهکارهای کنترل آن را تشریح کرد.
- تالاب شادگان و خوریات ماهشهر از مهمترین اکوسیستمهای دریایی خلیج فارسمعاون محیط زیست دریایی و تالابهای سازمان حفاظت محیط زیست گفت: تالاب بندر شادگان و خوریات بندر ماهشهر به عنوان یکی از مهمترین اکوسیستم های ساحلی دریایی در منطقه حساس و شکننده خلیج فارس و یکی از مهمترین نقاط صنعتی در سواحل کشور محسوب میشوند.
- حفاظت معنیدار دوز چهار واکسن کرونا از سنین بالای 60 سالعضو کمیته ملی واکسن کرونا با تاکید بر لزوم توجه بیشتر به تکمیل واکسیناسیون کودکان علیه کرونا و همچنین تکمیل واکسیناسیون دز سوم در سایر گروههای سنی، گفت: همچنین شواهد قوی وجود دارد که نشان میدهد دز چهارم واکسن حفاظت معنیداری را در میان جمعیتهای آسیبپذیر، از جمله افراد بالای ۶۰ سال فراهم میکند.
- چرا داشتن کبدی سالم لازم و ضروری است؟یک متخصص تغذیه گفت: کبد یکی از ارگانهای ضروری و مهم بدن به شمار میرود که نقص آن باعث اختلال در کل بدن میشود، پس بهتر است مواد مضر برای کبد را از رژیم غذایی خود حذف کنیم.
- چگونه مغز در طول درمان افسردگی تغییر میکند؟محققان “دانشگاه بریتیش کلمبیا” اخیرا از نقشههای مغزی صحبت کردهاند که نشان میدهد چگونه مغز در طول درمان افسردگی تغییر میکند.
- گمانه زنیها درباره مبداء شیوع آبله میمونیبرخی از رسانههای خارجی اعلام کردهاند که احتمالا مبداء شیوع آبله میمونی، جشنوارهای در جزایر قناری بوده است.
- ذخیره انرژی خورشیدی در شبمحققان استرالیایی در یافتههای اخیرشان اظهار کردهاند با کمک یک فناوری جدید میتوان در شب نیز انرژی خورشیدی را ذخیره کرد.
- فشار خون بالا چگونه بر سلامت کودکان تاثیر میگذارد؟فشار و استرس برای داشتن عملکرد تحصیلی بهتر، برتری در رشته ورزشی و سایر فعالیتها میتواند باعث شود بسیاری از کودکان و نوجوانان به عارضه فشار خون بالا مبتلا شوند. این وضعیتی است که در آن فشار خون ثبت شده بالاتر از مقدار متوسط مورد انتظار برای یک سن خاص است.
- در زمان آلودگی هوا غذاهای سرخ شده مصرف نکنیدیک کارشناس ارشد تغذیه در همدان بابیان اینکه آلودگی هوا التهاب بیشتری برای بیماران قلبی و تنفسی ایجاد میکند، افزود: در زمان آلودگی هوا برای پیشگیری از بروز بیماریهای تنفسی باید استفاده کمتری از غذاهای سرخشده داشت چراکه چربی التهاب را مضاعف میکند و بدن را به سمتوسوی ایجاد و حتی افزایش التهاب میکشاند.
- کمک هوش مصنوعی در خواندن آزمایشات پوستیز محققان لهستانی موفق به توسعه سیستمی شدهاند که به واسطه آن انجام آزمایشات حساسیت پوستی به طور بهتری انجام خواهد شد و نتایج به دست آمده نیز قابل اعتمادتر خواهند بود.
- چرا برخیها خطرات سلامتی را در نظر نمیگیرند؟یک متخصص ارتقای سلامت درباره این موضوع که چرا علیرغم آنکه سلامت برای همه مردم ارزش محسوب میشود، باز هم برخی خطرات سلامتی را جدی نمیگیرند، توضیح داد.
- کودکان خجالتی را دریابیمک روانشناس گفت: کمرویی یا خجالتی بودن رفتاری است که در صورت عدم توجه به آن آسیب جدی به آینده کودک وارد میکند.
- برخی مسکنها درد را دو برابر میکنندمحققان دانشگاه مک گیل کانادا اخیرا کشف کردهاند داروهای ضدالتهابی خطر ابتلا به درد مزمن را افزایش میدهند.
- کدام سویه کرونا موجب کووید طولانی مدت میشود؟نتایج تحقیقی نشان داده است که بیماران مبتلا به سویه دلتای ویروس کرونا در معرض خطر بیشتری برای مواجهه با علائم طولانی مدت هستند.
- پیامد بلای زمینی به فضا هم رسیدهنگامی که آتشفشان “هونگا تونگا-هونگا هاآپای”(Hunga Tonga-Hunga Ha‘apai) در ۱۵ ژانویه ۲۰۲۲ فوران کرد و سبب ایجاد امواج شوک جوی، انفجارهای صوتی و امواج سونامی شد. اکنون دانشمندان دریافتهاند که اثرات آتشفشان به فضا نیز رسیده است.
- پیامد رژیم غذایی گیاهی بر باردارینتایج یک بررسی نشان می دهد: زنانی که رژیم غذایی گیاهخواری دارند ممکن است برای باردار شدن با مشکلاتی روبرو شوند.
- کشف کاربردهای شگفتانگیز نانو الماسهاپژوهشگران آمریکایی در بررسی جدیدی موفق شدهاند کاربردهای شگفتانگیز نانوالماسها را کشف کنند.
- تولید غدد اشکی انسان در آزمایشگاهمحققان روشی برای تولید ارگانوئیدهای سهبعدی غدد اشکی ابداع کردهاند که ویژگیهای مجرای اشکی انسان را با استفاده از سلولهای بنیادی شبیهسازی میکند.
- تاثیر چاقی بر اثربخشی واکسن کروناچاقی ممکن است اثربخشی واکسنهای کووید-۱۹ را کاهش دهد.
- طرح ربات چهارپای “هیوندای” به حقیقت میپیونددشرکت “هیوندای” قصد دارد طرح مفهومی ربات چهارپای خود را به مرحله ساخت و توسعه برساند.
- احتمال ابتلا به کووید طولانی ناشی از امیکرون کمتر استنتایج یک بررسی نشان میدهد که احتمال ابتلا به کووید طولانی مدت ناشی از سویه اُمیکرون نسبت به سویه دلتا در افراد واکسینه شده کمتر است.
- درمان غیر تهاجمی جدید بیماری صرعگرمادرمانی با لیزر درمانی با حداقل تهاجم برای صرع به ارمغان میآورد.
- ابداع پوست الکترونیکی دارای مو که حس لامسه داردپژوهشگران آلمانی، نوعی پوست الکترونیکی دارای مو ابداع کردهاند که مانند پوست انسان از حس لامسه برخوردار است.
- توصیههایی مفید برای مبتلایان به آرتریتبه افراد مبتلا به عارضه آرتریت توصیه می شود که وزن خود را کاهش دهند و ورزش را به عنوان درمان اصلی این بیماری در نظر گیرند.
- نوع جدیدی از تقسیم سلولی کشف شدصدها سال است که تنها دو نوع اصلی تقسیم سلولی در حیوانات وجود داشته است اما اکنون محققان نوع جدید و غیرمنتظرهای از تقسیم سلولی را شناسایی کردهاند که بدون تکثیر DNA اتفاق میافتد.
- 10 راه حل برای اینکه به سرطان روده بزرگ مبتلا نشویداگرچه سرطان روده بزرگ در حال حاضر یکی از شایعترین سرطانها در جهان به شمار میرود، اما راهحلهایی برای کاهش دادن خطر ابتلا به آن وجود دارد.
- برخی باورهای غلط پزشکی در بین مردمبرخی توصیهها و نظرات پزشکی و بهداشتی در میان مردم رواج دارند که بخش زیادی از آنها نادرست هستند.
- آیا یک ویروس شایع، عامل ام اس است؟نزدیک به سه میلیون نفر در دنیا به اماس مبتلا هستند و اکنون دانشمندان تصور میکنند که شاید علت مرموز این بیماری لاعلاج را کشف کرده باشند.
- یک گیاه همه فن حریف با رایحه دلپذیرپونه کوهی یکی از بهترین گیاهان تقویتکننده است که خواص درمانی آن از مدتها پیش شناخته شده و مصارف دارویی متعددی دارد.
- فناوریهایی که میتوانند زمین را نجات دهندبه نظر میرسد که کاربرد برخی از فناوریها طی سالهای آینده افزایش یابد و به نجات دادن زمین کمک کند.
- معروفترین دنبالهدار تاریخ در حال حاضر کجاست؟دنبالهدار “هالی”(Halley) مشهورترین دنبالهدار تاریخ است که دلایل زیادی برای اطلاق این لقب به آن وجود دارد.
- کدام افراد به زاتالریه کووید مبتلا میشوند؟نتایج تحقیقی نشان داد که ۲۰ درصد از افراد آلوده به ویروس کرونا از ذاتالریه کووید رنج میبرند و نیاز به بستری شدن در بیمارستان دارند.
- خطر بروز دیابت پس از ابتلا به کروناعضو کمیته علمی کرونا با اشاره به نتایج یک مطالعه در دنیا مبنی بر خطر بروز دیابت پس از ابتلا به کرونا و بویژه فرمهای شدید کرونا، گفت: به دنبال این مطالعه به افراد توصیه میشود برای پیگیری بروز یا عدم بروز دیابت، قندخون خود را بررسی کرده و شیوه زندگی خود را اصلاح کنند.
- رونمایی از عجیبترین پهپاد تحویل بستهیک پهپاد جدید عجیب و غریب با شش رانشگر غیرعادی قادر خواهد بود ۵۰ کیلوگرم بار را با سرعت ۱۳۰ کیلومتر بر ساعت تا مسافت ۴۰ کیلومتری حمل کند.
- کابین لوکس بالن فضایی شرکت “اسپیس پرسپکتیو” را ببینیدشرکت گردشگری فضایی “اسپیس پرسپکتیو”(Space Perspective) قصد دارد مسافران را با بالن غولپیکر خود به جو بالای زمین ببرد.
- آرتریت روماتوئید چیست؟یک متخصص ارتوپد گفت: آرتریت روماتوئید یک بیماری التهابی ناشی از اختلالات خود ایمنی بوده که باعث تورم و تخریب تدریجی مفاصل حرکتی شده و روز به روز محدودیت حرکتی را افزایش میدهد.
- کدام رژیم غذایی خطر ابتلا به دیابت نوع دو را کاهش میدهد؟رژیمهای گیاهی سالم خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش میدهد.
- جزییات ماموریت ناسا برای پیشگویی آخر دنیا!یکی از ماموریتهایی که قرار است ناسا طی سالهای آینده انجام دهد ماموریت “نانسی گریس رومن”(Nancy Grace Roman) است. ماموریت رومن ناسا ممکن است به ما بگوید که آیا جهان در نهایت از هم خواهد پاشید یا خیر.
- بومی سازی ابزاری برای مطالعه لایههای نازک در سلولهای خورشیدی و پیلهای سوختیوهی از محققان یکی از شرکتهای فناور ابزاری را برای مطالعه لایههای نازک در سلولهای خورشیدی و پیلهای سـوختی و همچنین برای مطالعه فصل مشترک لایههای نازک در سلولهای خورشیدی و پیلهای سوختی تولید کردند.
- امیکرون علائم متفاوتی از سویه دلتا ایجاد میکندنتایج یک مطالعه نشان می دهد که سویه اُمیکرون علائم متفاوتی از سویه دلتا ایجاد می کند.
- یکی دیگر از اهداف ویروس کرونا در بدن شناسایی شدویروس کرونا ممکن است بین ۲ تا ۱۴ روز پس از قرار گرفتن در معرض آن ظاهر شود و از خفیف تا شدید متغیر باشد. نشانههای عفونت شامل تب، لرز، سرفه، تنگی نفس، خستگی، بدن درد، سردرد و از دست دادن حس چشایی یا بویایی است.
- هابل به روشی عجیب یک سیاره را شناسایی کردتلسکوپ فضایی هابل ناسا اخیرا موفق به ثبت تصویری از یک پیش سیاره در حال شکلگیری شده است.
- کشف نوع جدیدی از سلولهای بازسازی کننده در ریه انسانپژوهشگران “دانشگاه پنسیلوانیا”، نوع جدیدی از سلول را در ریه انسان کشف کردهاند که در بازسازی سایر سلولها نقش دارد.
- کاهش خطر بیماری قلبی ژنتیکی با یک درمان جدیدمحققان میگویند، یک روش ژندرمانی جدید موسوم به “آرانای کوچک مداخلهگر”(siRNA) نویدبخش کاهش سطوح لیپوپروتئینی است که میتواند منجر به بیماری قلبی عروقی ژنتیکی شود.
- علت نشتی هسته زمین چیست؟دانشمندان دانشگاه نیومکزیکو آمریکا اخیرا اظهار کردهاند هسته زمین در حال نشت یک ایزوتوپ نادر از گاز هلیوم است.
- چه موقع داروهای خوابآور کشنده میشوند؟مصرف قرص های خواب آور می تواند کشنده باشد و نتایج یک مطالعه در سال ۲۰۱۰ نشان داده است که بیش از نیم میلیون مورد فوت در ایالات متحده به دلیل استفاده از داروهای خواب آور موسوم به آرام بخش- خواب آور، بوده است.
- دومین ویروس ترکیبی کرونا با قابلیت انتقال بیشتر ظهور کردپس از سویه ترکیبی امیکرون و دلتا، سازمان بهداشت جهانی (WHO) اکنون در مورد دومین سویه جهش یافته ویروس کرونا که سویه ترکیبی از دو زیر سویه امیکرون است، هشدار داد.
- آیا میتوان پاندمی بعدی را پیشبینی کرد؟با توجه به شیوع گسترده بیماری کووید-۱۹ و پیامدهای منفی آن، پژوهشگران سراسر جهان سعی دارند تا راهی را برای پیشبینی بیماری همهگیر بعدی ارائه دهند.
- آیا روزی میتوان عضو پیوندی را چاپ کرد؟جان هزاران نفر وابسته به دریافت عضو پیوندی اهدایی است و چاپ اعضای بدن با چاپگر سهبعدی میتواند نجات بخش آنها باشد اما آیا چنین کاری ممکن است؟
- 13 راه پیشگیری از ابتلا به وبا در سفرهای نوروزیوبا یک بیماری اسهالی حاد عفونی و به شدت مسری است که شایعترین راه انتقال آن آشامیدن آب یا خوردن مواد غذایی آلوده به باکتری ویبریوکلرا است و آلودگی دستها نیز ممکن است موجب انتقال این بیماری شود.
- ساختمانهای سبز چگونه زمین را نجات میدهند؟ساختمانهای سبز، مزایای زیست محیطی قابل توجهی دارند و شاید بتوانند یک راه حل کارآمد برای حفظ زمین باشند.
- دارویی که ناجی بیماران کرونایی استآسپرین میتواند نرخ مرگ و میر در بیماران مبتلا به کووید-۱۹ را کاهش دهد، در نتیجه تغییردهنده روند کنونی خواهد بود.
- چگونه میتوان هوش هیجانی کودک را پرورش داد؟ساس رشد فکری است و با پیوند موفق بین والدین و فرزند آغاز میشود. همچنین استفاده از استعدادها و دانش کودک ضروری است زیرا کودکی که بدون قضاوت احساس میکند که دوستش دارند، میتواند بر بسیاری از موانع غلبه کند.
- نسخهای که از ابتلا به آلزایمر پیشگیری میکنداز دست دادن توانایی در به خاطر سپردن وقایع گذشته یا کنونی میتواند بر کیفیت زندگی تاثیر بگذارد. به گفته کلینیک مایو ایالات متحده فراموشی گاه به گاه دلیلی برای نگرانی نیست و این نوع از دست دادن حافظه را میتوان با افزایش سن مشاهده کرد و معمولا بر توانایی ما برای انجام کارهای روزانه در محل کار یا خانه تاثیر نمیگذارد. با این حال از دست دادن تدریجی حافظه میتواند به دلیل بیماریهای جدی مانند آلزایمر یا زوال عقل باشد.
- تراشهای که میتواند به پیشرفت واکسیناسیون در آینده کمک کندپژوهشگران “دانشگاه هاروارد”، نوعی تراشه ابداع کردهاند که سیستم ایمنی انسان را مدلسازی میکند و میتواند راهی برای پیشرفت واکسیناسیون در آینده باشد.
- بهبود یافتگان از سویه اصلی کرونا در برابر امیکرون مصونیت دارندنتایج تحقیق جدید نشان میدهد کسانی که در برابر سویه اصلی سارس کوو ۲ ویروس مسبب بیماری کووید ۱۹ مصونیت پیدا کردهاند، احتمالا در برابر سویه امیکرون نیز از مصونیت برخوردار هستند.
- هلی کوپتر مریخی برای بیست و یکمین بار پرواز کردهلی کوپتر مریخی نبوغ بیست و یکمین پرواز خود را انجام داد و طی آن مسافت ۳۷۰ متر را طی کرد.
- دلایل چاقی و توصیههایی برای پیشگیری از این اختلال مزمنچاقی یک اختلال مزمن است که به دلیل تجمع بیش از حد چربی در بدن …
دلایل چاقی و توصیههایی برای پیشگیری از این اختلال مزمن ادامه »
- فوائد نوشیدنی آلوئه ورا برای سلامتیآلوئه ورا یک گیاه دارویی باستانی است که به دلیل برخورداری از خواص درمانی متعدد شناخته شده است.
- لحظه انفجار یک ستاره نوزادتلسکوپ فضایی هابل ناسا/ آژانس فضایی اروپا موفق به ثبت تصویری باشکوه از انفجار پرانرژی یک ستاره نوزاد شده است.
- مصرف پروتئین از چندین منبع غذایی خطر ابتلا به فشار خون را کاهش میدهدبر اساس تحقیقات جدیدی که در مجلهی معتبر انجمن قلب آمریکا منتشر شده است داشتن یک رژیم غذایی معتدل که در آن از چندین منبع پروتئین استفاده شود میتواند خطر ابتلا به فشار خون بالا را کاهش دهد.
- یک بازی ویدئویی که میتواند جایگزین فیزیوتراپی شود!پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدیدی نشان دادهاند که یک بازی ویدئویی میتواند به توانبخشی آسان و کمهزینه پس از سکته مغزی کمک کند.
- همتای کهکشان راهشیری را تماشا کنیدتلسکوپ فضایی هابل با انتشار تصویری در صفحه اینستاگرام خود نوشت: از آن جا که …
- سلول درمانی به کمک بیماران دچار سوختگی میآیدبر اساس اعلام معاونت علمی و فناوری محققان در صدد هستند تا با سلولهای بنیادی به سمت درمان سوختگی بروند.
- علائم ابتلا به زیر سویه جدید کرونا چیست؟به گزارش ایسنا، به تازگی امیکرون به سه زیرسویه تقسیم شده که شامل زیرسویه BA.۱، …
- رباتی که ویروس کرونا را از هواپیما پاک میکندیک استارت آپ کانادایی رباتی مجهز به فناوری فرابنفش ابداع کرده که مخصوص پاکسازی هواپیماها از ویروس کووید۱۹ است.
- بررسی یکی از پیامدهای نادر کووید_19 که کودکان به آن مبتلا میشوندپژوهشگران “دانشگاه کلمبیا” به بررسی یکی از پیامدهای نادر کووید-۱۹ پرداختهاند که معمولا در کودکان دیده میشود.
- دو شرط اصلی برای انجام سفرهای نوروزی/ شرط سه دز واکسن برای چه کسانی اجباری است؟معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت شرایط مجاز برای سفرهای نوروزی را تشریح کرد.
- سطح اکسیژن جو زمان انقراض جمعی بعدی را مشخص میکند!اکسیژن برای حیات ضروری است؛ اما چه چیزی برای اولین بار باعث گسترش میزان اکسیژن …
- این علامت دهانی از ابتلا به امیکرون خبر میدهدهمانطور که وارد سومین سال همهگیری میشویم، تشخیص مبتلایان به کووید و همچنین عفونتهای ناشی …
- واکسن کرونایی که ایمنی کمتری در کودکان ایجاد میکندنتایج تحقیقات جدید نشان میدهد که محافظت در برابر ویروس کرونا با ۲ دوز واکسن …
واکسن کرونایی که ایمنی کمتری در کودکان ایجاد میکند ادامه »
- بازتاب داغ ترین شایعه کرونایی/ افزایش مرگ و میر واکسن نزدههاشاید یکی از شایعات داغ دوران پاندمی کرونا بعد از تولید واکسن های این ویروس، اعتماد نداشتن به ایمنی واکسن ها بود که متاسفانه برخی از افراد را دچار تردید کرد تا آنها واکسن نزنند.
- ماهواره های اسپیس ایکس جان فضانوردان را به خطر میاندازدناسا در نامه ای به کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا خواستار به تعویق افتادن ارسال ۳۰ هزار ماهواره استارلینک به فضا شده چون جان فضانوردان را به خطر می اندازد.
- بهبود یافتگان کرونایی چه زمانی میتوانند خون اهدا کنند؟مدیر عامل سازمان انتقال خون گفت: مبتلایان به کرونا دو هفته بعد از بهبودی میتوانند خون اهدا کنند.